Photo diary week 14: Toetsen, Barbie en Zara sale

-pd
Hello ladies! Zucht, wat een weken. Ik zit veel thuis de laatste paar weken. Ik ben erg veel met mijn school bezig, dus mijn leven heeft nu echt een saaiheids dipje. Gelukkig haal ik wel goede cijfers, dus al het werk is niet voor niets! Ik heb de afgelopen week dus een aantal toetsen moeten maken, ook ben ik nog even langs de Zara geweest en scoorde ik een schattig Barbie make-up tasje!
o4
#fwis, love this combination
o5
Even een heerlijk rustig middagje met groene thee. Ik drink dit echt weinig terwijl ik het zo lekker vind!
o2
Even shoppen bij de Zara sale! Er hing niet veel meer maar gelukkong kon ik nog een aantal leuke dingetjes eruit vissen.
o1
Uiteindelijk kocht ik dit schattige shirtje voor maar €6!
o3
Ook ben ik nog eventjes langs de Big Bazar gegaan en kocht ik deze 3 beauty items.
o8
Primark runners lopen écht heerlijk. Ik loop er dagen op.
IMG_3751
Huiswerk huiswerk huiswerk. Wat een vreselijke saaie weken zijn dit toch. Ik ben veel voor school bezig en hierdoor heb ik ook zo weinig tijd voor bloggen, grrr! Ik hoop dat ik alles snel achter de rug heb zodat ik weer allerlei leuke dingen kan gaan doen.
ooooo
Girly time, hoe schattig is dit make-up tasje van Barbie? Ik kocht deze bij de H&M, cute!

Tsja, de afgelopen weken van mij zijn echt grauw grijs en saai. Het weer zit ook niet mee maar gelukkig hebben we voor dit weekend een goed vooruitzicht! Het word misschien wel 18 graden (fingers crossed)! Zijn jullie ook zo druk voor school bezig?

Big Kisses, Kim

Share:

3 Reacties

Geef een reactie! <3