Photo diary week 29: TikTak festival, ik kom op tv!?

7
Hi ladies! Het was voor mij een spannende week waarin ik vooral veel genoten heb. Ook deelde ik met jullie een personal update zodat jullie weten waarom ik zo weinig blog. Ik ben naar het TikTak festival geweest en ik had een casting voor een nieuw tv programma!
2
Ik heb de laatste tijd zoveel werk laten liggen dat ik écht elke dag een to-do lijstje moet maken, anders vergeet ik alles..
5
Klaar voor de casting! Ik ging dus naar een casting van een nieuw programma ‘Krijg De Kleren’ wat op RTL5 op tv komt. Het was echt super leuk maar vooral heel erg spannend natuurlijk. Het is een programma voor échte fashionista’s, waarbij je heeeeel veel shoptegoed kunt winnen. And guess what, je kunt nog steeds mee doen! Je kunt hier meer lezen over het programma en je natuurlijk aanmelden! Het is dan wel belangrijk dat je mijn naam vermeld bij je aanmelding. En je moet in het bezit zijn van een rijbewijs. Ik zeg: gewoon doen ladies! Word jij mijn concurrent?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En tsja, bij een fashion casting horen natuurlijk heels.. Zere voetjes auch!
4
Outfits klaar leggen om te gaan shooten met Josie!
key3
En dit is het resultaat van één van de shoots! I love it, thanks Josie :). We wilden eerst op het strand gaan shooten maar helaas waaide het vrijdag zo hard dat het zand overal heen waaide. Gelukkig vinden wij altijd wel andere outfit spots!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zaterdag ging ik naar het TikTak festival in Amsterdam. Een vriendin van me had kaartjes gewonnen en ohhhhh, wat een leuk festival was dit! Zo leuk dat ik het vergeten ben om foto’s te maken. Mijn Nike sneakers waren wat minder blij met dit festival haha.
6
Finally! Ik heb sinds 2 weekjes ook weer Snapchat. En ik vind het geweldig! Voegen jullie mij toe op Snapchat? Dan doe ik dat natuurlijk terug!

Er komt ook nog een weekly vlog online, hou mijn Youtube kanaal dus in de gaten! Het was een beetje een ‘test’ weekly vlog om te kijken hoe ik het vind en natuurlijk hoor ik ook graag wat jullie ervan vinden! De aankomende week heb ik weer veel leuks op de planning staan. Ik ga naar een event, gisteren was ik bij roze maandag en ik ga vooral veel aan mijn blog werken. Ik hoop dat ik mijn blog ritme weer te pakken krijg en jullie snel weer veel posts kan laten zien! In ieder geval heel erg bedankt voor jullie lieve reacties op mijn personal update van vorige week, love!

Big Kisses, Kim

Share:

16 Reacties

 1. juli 21, 2015 / 8:14 am

  Oh dat shortje is gaaf zeg! Ik heb nog getwijfeld of ik hem zou kopen. Ben heel benieuwd naar het programma. Lijkt me zo leuk om je op tv te zien! Kunnen we ook mee spieken in jouw kleding kast haha ;)

 2. juli 21, 2015 / 8:20 am

  Yeah! Graag gedaan girl, de foto’s zijn leuk geworden :D

 3. juli 21, 2015 / 8:46 am

  Wat ontzettend leuk dat je naar die casting bent geweest! Ik hoop dat je straks op tv te zien bent, lijkt me een fantastische ervaring :)

 4. juli 21, 2015 / 10:43 am

  Aah, die outfit is zo leuk! Pff, je sneakers… ik krijg spontaan medelijden met ze:(

 5. juli 21, 2015 / 11:55 am

  Heeel dope dat je mee gaat doen aan dat programma. Vind je barbie trui ook heel tof trouwens. :)

 6. juli 21, 2015 / 5:44 pm

  Oh wat een leuke foto’s weer allemaal!
  Wat tof dat je een casting hebt gehad. Ben benieuwd of het doorgaat!
  En je outfit staat je prachtig.
  Liefs Lonneke

 7. juli 21, 2015 / 8:19 pm

  Mooie foto’s!
  Wat een schattig shortje.
  Ben erg benieuwd naar het progamma waarin je op tv komt.

 8. juli 22, 2015 / 4:34 pm

  Wat gaaf die casting hé! Ben super benieuwd naar het programma!

 9. juli 22, 2015 / 6:56 pm

  Wat een geweldige foto’s! Ik ben echt verliefd op je outfit. Hopelijk ga je door.

 10. juli 22, 2015 / 8:43 pm

  TikTak klonk zoo leuk! Was helemaal vergeten dat het de 18e was. Stond er ineens voor en baalde echt want wilde er zo graag heen haha. Dus volgend jaar maar weer een poging! & Wat leuk die casting, hopen dat je door gaat! X

Geef een reactie! <3