Photo diary week 18: Amsterdam, Pauls Boutique, Forever 21

pd1
De afgelopen week ging ik naar Amsterdam om mijn haar te verven, ontving ik een prachtige tas van Paul’s Boutique en kocht ik pyjama die té cute is!
d1
Maandag was het natuurlijk Koningsdag, en normaal ga ik altijd feesten tijdens deze dag. Maar dit jaar heb ik gewoon rustig met een paar vrienden in de tuin gezeten en genoot ik heerlijk van de zon. Dit jaar was de sfeer zo anders, hopelijk is het volgend jaar beter!
shoppin
Ik ging weer eens naar de Primark en ook haalde ik mijn bestelling op van River Island, binnenkort een shoplog online!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik ontving deze ge-weldige tas van Paul’s Boutique, what a beauty!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze schoenen had ik bij de online shop van River Island besteld voor maar €24! Ik vind ze heel erg leuk maar ook wel weer iets te opvallend. Wat vinden jullie ervan?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bij Primark kocht ik deze sieraden, ik ben verliefd op het horloge!
d9
Ik maakte eindelijk weer eens een aardbeien smoothie. Ik wil dit echt vaker gaan doen maar helaas heb ik ’s ochtends hier niet altijd tijd voor.
d5
Vrijdag ging ik naar Amsterdam om mijn haar te laten verven bij Rob Peetoom. Een klasgenootje zei dat ik bij top stylist Mika moest gaan, en wauw wat ben ik blij met het resultaat. Mijn haar was echt oranje/geel en het is nu veel minder. Ik heb het begin van een Balayage laten zetten en de volgende keer laat ik mijn onderkant lichter verven, can’t wait!
d2
Ik vind de etalages van de Bijenkorf altijd zo mooi, vooral deze van Viktor & Rolf.
d3
Ook ging ik nog even langs de Forever 21, helaas heb ik toch niks gekocht.
d4
Ik was echt al om half 10 bij de winkel, en ik was echt helemaal alleen haha.
d6
Hmmm, ik paste deze 2 shortjes maar heb ze uiteindelijk toch niet genomen. Nu wou ik dat ik het linker shortje toch genomen had *stupid*.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Love my heels from Primark! #fwis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zaterdag was ik helaas ziek en heb ik de hele dag op bed gelegen. Natuurlijk wel in mijn nieuwe Barbie pyjama haha.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ook ontving ik deze week dit Adidas shirt van Otto, en ik wacht nog steeds op mijn Adidas ZX Flux sneakers. Ben zo benieuwd!

Deze week heb ik heerlijk vakantie, ga ik mijn roze muur EINDELIJK wit verven en ga ik vooral veel van mijn schoolwerk afmaken. Gaan jullie nog iets leuks doen?

Big Kisses, Kim

Share:

7 Reacties

 1. mei 4, 2015 / 10:50 am

  Die pyama is heel tof, komt ie van de Primark? Twijfel nu of ik er overheen gelezen heb maar na een keer herlezen zie ik het toch nog niet staan hihi xx

  • Keybykim
   mei 4, 2015 / 2:02 pm

   Oh ja ik heb het inderdaad niet erbij gezet! Hij komt van Primark ja!

Geef een reactie! <3