Photo diary | Roze nikes en Olympus workshop

u9
Goodmorning ladies! Hoe is jullie week geweest? Ik heb een weekje herfstvakantie gehad, heerlijk! Even niet denken aan school maar gewoon genieten. Ik ben vorige week dus een weekje in Limburg bij mijn vriendin geweest, en die week daarvoor heb ik ook nog een aantal leuke dingen gedaan die ik met jullie wil delen!
for
Ik was aanwezig bij de VIP opening van Forever 21, en ik kocht deze trui met de tekst “Forever 21” erop. Ook ontving ik een Daniel Wellington horloge en wauw, wat een prachtig horloge is dit toch! Echt perfect voor elke outfit en ik draag hem nu elke dag. I’m in love!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Essentials for a lazy day. Cozy sweaters and Victoria’s Secret body lotion.
key3
Ik heb een aantal outfit’s geshoot met Patricia, waaronder deze outfit bij het Designer Outlet in Roermond. Nu is dit net voor de ingang, maar ik wil heel graag een keer écht in het outlet shooten. Helaas is het altijd zo druk..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit is een shot van mijn DW horloge gemaakt met een prachtige camera. Ik was door Chloe van Chloesterk.nl uitgenodigd voor een workshop van Olympus. De workshop ging over een camera die al heeeel lang op mijn wishlist staat, namelijk de PEN-EPL7 camera! Ik heb veel geleerd van de workshop en ik kan niet wachten tot ik mijn camera heb!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Selfies & duckfaces!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik had Patricia meegenomen naar deze workshop omdat zij meer wilt leren over fotografie, and look how happy she is! So cute!
nike lunarglide 6 pink
In het Designer Outlet kocht ik nog nieuwe Nike sneakers, die ik stiekem al wat langer op het oog had. Bekijk hier mijn post over mijn nieuwe aanwinst!
m2
Shooten in Maastricht, wat een prachtige stad is dit zeg! Ik ga zeker vaker naar Maastricht toe.
u5
“Romantic diner with bae”
u8
Zaterdag ging ik naar mijn opa en maakte ik een boswandeling met zijn hondje. Ahh ik wil zo graag zelf een hond! Patricia maakte nog outfit foto’s van me, can’t wait to show you guys everything!

Deze week begint school helaas weer en is dus een gewone week. Ik heb eigenlijk nog niks bijzonders ingeplant. Gaan jullie nog wat leuks doen?

Big Kisses, Kim

Share:

13 Reacties

 1. oktober 26, 2015 / 12:23 pm

  Leuk en je Forever21 sweater is zo mooi meid! Jullie zijn echt cute samen! :)

 2. Dominique
  oktober 26, 2015 / 12:43 pm

  Leuke foto’s weer en wat leuk die workshop!

 3. oktober 26, 2015 / 12:43 pm

  Maastricht is echt mooi he en oei ik ben jaloers op je horloge, haha! Je hebt echt geen andere accessoire meer nodig met deze. Hondjes zijn leuk en het is zo fijn en gezellig om lekker buiten te wandelen <3

 4. oktober 26, 2015 / 5:59 pm

  Wat grappig, wij (het vlaanderen) hebben pas volgende week herfstvakantie. Ik wil ook echt zo graag een Daniel Wellington horloge, die echt zo mooi. Je hebt precies wel een leuke week gehad, mooi geschreven :)

  x
  bisouspriscilla

 5. oktober 26, 2015 / 6:30 pm

  Leuke foto’s!! Het hondje van je opa ziet er zoo lief uit, ik wil ook écht nog een hondje. Helaas past dat momenteel niet helemaal in ons leven :( Zo jammer!! Lijkt me trouwens erg leuk, die workshop van Olympus. Tof dat je erbij was!

  – Saskia

 6. oktober 26, 2015 / 8:43 pm

  Zo leuk jij en je vriendin!! <3 Hondje is schattig zeg. Super leuk dat je bij die workshop mocht zijn die camera is toff.

  • Keybykim
   oktober 27, 2015 / 8:50 am

   Ahh dankjewel wat lief! <3

 7. oktober 26, 2015 / 9:49 pm

  Mooie foto’s!
  Klinkt leuk zo een workshop over fotograferen.
  Prachtige fotocamera.

 8. writingmonique
  oktober 27, 2015 / 7:33 am

  Wat een mooie foto’s! En wat heb jij leuke schoenen! Die nikes zijn geweldig maar die lichtroze sneakers (foto bij bakker bart) ook!

Geef een reactie! <3