Photo diary | Primania week!

frr
Wat gaat de tijd toch vreselijk snel, hello? I need more time right now! De afgelopen week ging ik naar de Primark opening in Dordrecht en bekeek ik de lente/zomer collectie van Primark in Amsterdam. Voor de rest had ik vooral veel stress om school (modellen zoeken voor acne is absoluut een struggle!) en vierde ik Sinterklaas!
f5
f6
f9
Dinsdag ging ik naar de opening van Primark in Dordrecht samen met Anouk. Het is weer een mooi Primark filiaal en het was weer gezellig om alle bloggers even te zien!
f10
Als iemand nog een mooi paar heels nodig heeft voor kerst, go to Primark!
f8
With my ladies, eindelijk weer eens heerlijk bijkletsen! Ik ging donderdag met Lilia en Josie naar het Primark SS16 event in Amsterdam! <3. Het is natuurlijk nog lang geen zomer (helaas) en dus moeten we het nog even doen met de winter items. Bekijk hier mijn post over de winter collectie van Primark!
pri8
Deze quote vond ik Ć©cht perfect bij mij passen, het staat eigenlijk voor hoe ik nu in het leven sta. Love for positive quotes!
f2
#fromwherewestand #fashionbloggers
f3
Goodiebags and my new Paul’s Boutique bag!
f4
Ook had ik natuurlijk een luierdagje nodig en was ik druk bezig met het zoeken voor een model voor mijn acne examen. Vandaag is mijn examen en helaas heb ik nog niemand gevonden. Ik heb nog hoop en anders doe ik mijn examen gewoon een andere keer, fingers crossed!

Deze week moet ik een project afronden voor school, maak ik hopelijk nog wat outfit foto’s en wil ik naar de nieuwe film van Jandino. Wat gaan jullie deze week doen?

Share:

13 Reacties

 1. december 8, 2015 / 5:55 am

  Fijne en gezellige week had je!
  Vervelend dat je nog niemand hebt voor je examen.

  Succes en fijne dag Xoxo

 2. december 8, 2015 / 6:18 am

  Wat een leuk weekje heb je achter de rug. Leuke foto’s ook om te zien. Hopelijk vind je snel iemand voor je examen!

 3. Dominique
  december 8, 2015 / 7:09 am

  Leuke week en leuke foto’s! Fijne week verder X

 4. december 8, 2015 / 7:44 am

  Wat een leuke foto’s! Die tas van Pauls

 5. december 8, 2015 / 3:11 pm

  Leuk dat je naar de opening in Dordrecht was! En ik hoop dat je nog iemand hebt gevonden voor je examen! x

 6. december 8, 2015 / 8:05 pm

  Wat leuk die uitjes naar de primark! Leuke foto’s. Het lijkt me ontzettend moeilijk om steeds modellen te moeten regelen zeg! Succes xo

 7. december 9, 2015 / 8:18 pm

  Een leuk weekje heb je gehad! Ik blijf er maar aan herinnerd worden dat ik nog echt voor kerst naar de Primark moet! Succes met het vinden van modellen!

 8. december 10, 2015 / 5:49 pm

  Hele leuke foto’s. Heb jij weer een super leuke week gehad volgens mij <3

Geef een reactie! <3