Photo diary | fairy dust, custom made schoenen

d11
Hello new day, new week! De afgelopen tijd kocht ik mijn allereerste Snow Fairy product (beter gezegd Fairy Dust), was ik natuurlijk jarig en bestelde ik schoenen met ‘Keybykim’ erop. Zoals jullie wel weten heb ik het de laatste tijd erg druk met school en is helaas niet elke week interessant genoeg om een diary van te maken, maar ik heb nu een paar hele leuke foto’s voor jullie!
a4
Ik kocht weer de Dip Brow Pomade van Anastasia omdat mijn oude op was. En wauw, wat is dit toch een geweldig product! Ik ging gelijk foto’s maken voor een review die binnenkort online komt!
n6
Ook maakte ik weer outfit foto’s met mijn love, en deze keer met een andere lens. Wat een geweldige lens! Ook viel het zonlicht heel erg mooi, ik kan niet wachten om jullie de resultaten te laten zien!
d6
Zoals jullie weten ben ik jarig geweest en ik kreeg van Patricia deze prachtige tas en deze lieve foto ingelijst. I’m so happy with it!
d4
Ik kocht mijn allereerste Fairy product van Lush. Al vele jaren rook ik eraan, maar kocht het nooit. Dit jaar kon ik het niet weerstaan, de geur is zo heerlijk, zo zoet, zo sprookjesachtig. Ik twijfelde heel erg tussen de showergel en de dust, maar omdat de dust langer blijft hangen én glitters achterlaat op je huid ging ik toch voor de dust. De glitters zijn niet van plastic gemaakt dus je wast ze gewoon uit je kleding. Gelukkig kreeg ik ook nog een tester mee van de showergel om alsnog even heerlijk te kunnen genieten, I felt like a unicorn!
d12
Deze sneakers zijn binnen een paar weekjes van mij! I CAN’T WAIT!
d5
Bij de Zara paste ik nog een paar laarsjes maar helaas was het allemaal niks. Ik kan dit jaar écht niet slagen met leren booties, vreselijk! Of ben ik te kieskeurig?
d13
Ook ging ik nog even langs de Mac in de Bijenkorf, en nam ik de lipstick Creme Cup mee! Hello new every day lipstick!
d9
Love for coffee in the winter! Ik begin steeds meer van koffie te houden, ik dronk eerst eigenlijk helemaal nooit koffie. Maar nu ik weet dat ik gewoon veel melk en suiker nodig heb in mijn koffie, vind ik het heerlijk!

Vandaag ga ik naar de opening van Primark in Dordrecht, donderdag ga ik de nieuwe lente/zomer collectie van Primark bekijken in Amsterdam, en zaterdag vier ik sinterklaas in Limburg. Ook heb ik natuurlijk nog mijn huiswerk, I hate it. Gaan jullie nog iets leuks doen deze week?

Share:

11 Reacties

 1. december 1, 2015 / 7:37 pm

  Oehh, leuke foto’s! En die laarsjes op de foto in ’t paskamertje vind ik heeeel leuk!

 2. december 2, 2015 / 7:04 am

  Wauw, de schoentjes zijn echt heel erg gaaf!
  Ik lust ook geen koffie behalve cappuccino haha ^^

 3. glamourmoes
  december 2, 2015 / 10:57 am

  Leuke fotodiary. Benieuwd naar je outfitfoto’s. En och soms heb je dat dat je helemaal niet kan slagen voor schoenen. Ik heb dat nu met spijkerbroeken.

 4. december 2, 2015 / 12:11 pm

  Wat een super lief cadeau en die sneakers passen zo goed bij je. Heel tof!

 5. december 2, 2015 / 9:25 pm

  Wat een lief cadeautje! Dipbrow pommade is al ruim twee jaar m’n favoriete wenkbrauwproduct, ik kan niet zonder.

Geef een reactie! <3