Photo diary | Designer outlet, Keybykim cap

t8
Hi ladies! Sorry voor de late diary, maar ik had het echt druk met examens. Ik moest leren voor mijn Acne toets en moest een examen opdracht afmaken. Gelukkig ben ik geslaagd voor mijn acne toets, yay! Ik heb dus vooral veel geleerd, maar ook ben ik nog naar het Designer Outlet in Roermond geweest en heb ik weer outfit foto’s gemaakt!
k
I’m in love with my Keybykim cap! Mijn ouders hadden deze cap in de zomer meegenomen uit Spanje, maar eigenlijk wist ik niet hoe ik hem moest dragen. Nu ben ik helemaal fan van caps en zit ik zelfs te kijken om er meer te kopen! Wat vinden jullie van caps?
key
Deze outfit heb ik geshoot bij een van mijn nieuwe favoriete shoot spots. Ook draag ik hier mijn nieuwe Paul’s Boutique Tas. Het is echt een sporty tas die met verschillende outfits heel erg leuk te combineren is!
t1
Ook maakte ik de afgelopen week een nieuw logo voor mijn site. Ik vind het zo wat strakker en mooier staan! Patricia heeft het eigenlijk een beetje bedacht, thanks love!
t2
Ik kreeg dit hoesje binnen van ExclusieveHoesjes.eu en wauw, It’s like a unicorn! Binnenkort meer details over dit hoesje!
t3
With my love!
t7
Nog een nieuw hoesje, die ik zelf gecustomized heb via Caseapp. I love the details!
t5
Ook ging ik nog naar het Designer Outlet in Roermond, helaas heb ik niks gekocht. Binnenkort komt er een post online over dit prachtige outlet!

Deze week moet ik nog even naar school, en heb ik al snel vakantie. Finally! Ik moet ook nog kerstcadeautjes kopen, hebben jullie nog tips voor leuke kerstcadeau’s?

Share:

11 Reacties

 1. december 16, 2015 / 12:43 pm

  Tof dat hoesje van caseapp! Wil binnenkort ook weer eens naar de Roermond outlet! xo

 2. december 16, 2015 / 1:21 pm

  Ik vind het super leuk om jouw photo diarys te lezen / bekijken. Alles is mooi en strak. Erg inspirerend :) keep it up kim!

 3. december 16, 2015 / 1:50 pm

  Ah zo leuk al die glitters en heel tof zeg hoe je logo nu is. Vind het ook leuker :)

 4. december 16, 2015 / 6:11 pm

  Ik vind die twee hoesjes zo leuk!
  Ik vind de nieuwe logo echt heel vet, past mooi bij je blog :)

 5. PG
  december 16, 2015 / 7:59 pm

  Bedankt hoor! Graag gedaan schat

Geef een reactie! <3