Photo diary | Acne studios and shootings

kim3

Hi ladies! Ik heb weer een drukke periode gehad (wanneer niet) en ik ben eigenlijk met van alles bezig. De afgelopen week heb ik een afspraak in Amsterdam gehad waar ik nog niet veel over kan vertellen, kocht ik een Acne Studios shirt en kwam Patricia weer naar Rotterdam en maakte we natuurlijk weer outfit foto’s!

Ik testte dit masker uit omdat ik erg veel last heb van mee-eters. Ik was erg benieuwd naar dit masker en had om eerlijk te zijn niet hele hoge verwachtingen. Ik bedoel, een masker die je mee-eters weghaalt? Ik heb het masker dus getest en ik moet eerlijk zeggen, mijn huid voelde zo schoon! Ik kan absoluut niet zeggen dat al mijn mee-eters weg zijn maar dat verwacht ik ook niet gelijk. Het haalt zeker mijn dode huidcellen weg en zorgt ervoor dat mijn poriën minder verstopt zitten, yay! Je kunt het masker hier kopen of gebruik de code “keybykimmask30” voor 30% korting!

pd5

Ik liep even de Bijenkorf naar binnen om een nieuwe foundation te halen (het is de MAC Face & Body geworden) en ik moest toch even bij de sale kijken. Ik zag prachtige tassen van Kenzo en ook zag ik gelijk het rekje met kleding van het merk Acne Studios. Sinds ik het merk ken ben ik er helemaal weg van, de items zijn basic maar van hele fijne materialen gemaakt. Ik kocht dit licht roze shirtje in de sale, score!

pd2

Patricia kwam weer naar Rotterdam en we hebben écht een paar leuke dagen gehad. Vrijdag avond gingen we naar de stad en besloten we te eten bij Happy Italy. Hierna zijn we nog even naar een aantal winkels gegaan en hebben we een terrasje gepakt. Good vibes only.

pd6

Zaterdag gingen we bij mij in de buurt shooten bij een roze muur. We hadden ook allebei roze aan dus maakte we hierna ook nog foto’s in de H&M van onze outfits samen. Matchy pink!

pd4

Dit is één van de foto’s die we zaterdag geshoot hebben. De rest van de foto’s krijgen jullie natuurlijk binnenkort te zien in een outfit post!

pd9

Zondag gingen we nog een dagje naar de stad en wat was het toch heerlijk weer. De zon scheen ei-ndelijk weer volop en dus gingen we weer shooten. Deze foto’s zijn gemaakt bij het Stadhuis in Rotterdam, zo’n mooie plek!

pd7

Ook pimpte ik mijn K-Swiss sneakers nog een beetje op met deze roosjes. Ik vind het heerlijk om zelf kleding te pimpen en ik ga ook zeker nog mijn zwarte denim jacket pimpen. Stay tuned!

Vandaag ga ik nog mee met Patricia naar Limburg en morgen ga ik dan weer naar huis. De rest van de week loop ik stage en in het weekend heb ik nog geen plannen. Gaan jullie nog iets leuks doen deze week?

Share:

3 Reacties

  1. juli 4, 2016 / 5:37 pm

    Je sneakers zien er echt leuk uit met die roze buttons (zeg ik het zo goed) erop!

Geef een reactie! <3