Photo diary | braids & a lot of pink

dia8
Hi ladies! De afgelopen tijd heb ik het weer druk gehad met school, heb ik mijn kleding verkocht op een markt en heb ik natuurlijk weer een aantal nieuwe items geshopt. Ik kocht een Nike shirt en ook kocht ik dé perfecte roze jas bij de Zara! Ook liet ik bij mijn stage braids invlechten en heb ik met Patricia heerlijk genoten van het weer. Kijken jullie mee?

dia7

Yes, weer een nieuwe outfit spot gevonden! Deze beige deuren met witte en gouden details zijn perfect!

dia1

Ik had zo lang niet meer geshopt, maar dan bedoel ik ook echt geshopt. Meestal koop ik maar één item, maar nu heb ik eindelijk weer een nieuwe outfit gescoord. And I love my new Nike shirt!

dia2

Ook ben ik weer begonnen met stage lopen. En hoe leuk is het als je bij je stage dé perfecte braids kunt laten vlechten?

dia3

Het afgelopen weekend heb ik ook op een markt gestaan om mijn kleding te verkopen. And finally, ik ben zoveel spullen kwijt! (Helaas) heb ik ook weer wat op de markt gekocht, ik zag namelijk dit Moschino lookalike tasje en de lookalike riem. Ik kon deze voor zo’n laag prijsje niet laten liggen!

dia5

Wauw, wat was het de afgelopen week een aantal dagen heerlijk weer! Ik heb écht met Patricia genoten van de zon, we hebben op ons gemak foto’s gemaakt en zijn daarna heerlijk gaan genieten op het terras. Spring feeling!

dia6

Over spring feeling gesproken, het zonnige weer maakte me gelijk blij haha. Op mijn nieuwe camera heb ik een functie waarbij je beweging kan bevriezen, dit wou ik natuurlijk even uittesten!

Deze week (en komende weken) moet ik nog veel aan school doen maar probeer ik ook zoveel mogelijk te genieten van alles. Ik merk dat ik veel stress heb gehad van de afgelopen periode en nu wel toe ben aan rust. Wat gaan jullie deze week nog doen?

Share:

9 Reacties

 1. maart 22, 2016 / 9:40 am

  Leuke outfit heb je gekocht, stiekem wel een beetje jaloezie hier. Die bevriesoptie van je camera is ook echt heel tof!

 2. stylebygina
  maart 22, 2016 / 11:25 am

  Oeh wauw, de ”lookalike” Moschino spulletjes zijn zo mooi!! Zo fijn dat je nieuwe camera goed werkt en van mij mag dat zonnetje ook weer meer gaan schijnen, hihi.

 3. Mariska
  maart 22, 2016 / 1:28 pm

  Zooo mooi, die jas en die tas! Staat allemaal geweldig :D

 4. maart 22, 2016 / 6:58 pm

  De vlechten staan je echt super leuk! X

 5. carmenmattijssen
  maart 22, 2016 / 8:55 pm

  Oooh je roze jas, heel mooi! :)

 6. Dominique
  maart 23, 2016 / 5:53 pm

  Leuke diary!

Geef een reactie! <3