Diary update: I’m back and better

kii1
Hi ladies! Ik dacht, even een update. Zoals jullie wel gemerkt hebben heb ik een aantal weekjes een break genomen met bloggen. Ik was de motivatie gewoon kwijt en vond mijn artikelen niet goed genoeg. Ik heb veel nagedacht over mijn blog en ik wil weer wat nieuws, en zorgen dat mijn kwaliteit nog beter word. Ook heb ik een break genomen omdat ik echt toe aan vakantie was. Gewoon even je gedachtes op 0 zetten, kennen jullie dat? Heerlijk!

Ik kan zeggen dat ik écht heb genoten van mijn vakantie. Er zijn een aantal persoonlijke dingen gebeurd waar ik jullie denk ik over een paar weken nog wel over vertel. Vandaag is mijn 2e schooldag, en helaas ben ik ook nog verkouden (ugh). Ik doe nu de opleiding allround schoonheidsspecialiste, wat dus betekend dat ik me ga specialiseren op bepaalde gebieden. Ik ben heel erg benieuwd over wat ik allemaal weer ga leren en ik weet dat het een pittig jaar gaat worden, but I can do this! Het duurt nog maar een jaartje en dan ben ik alweer klaar!

Als jullie nog tips of suggesties hebben voor mijn blog, please let me know! Ik heb in ieder geval een paar leuke outfits voor jullie klaar staan en ik heb genoeg ideeën om aan te werken. Ik zal niet elke dag bloggen, maar ik probeer er wel meer regelmaat in te krijgen. Have a lovely day!

Big Kisses, Kim

Share:

10 Reacties

 1. Dominique
  september 9, 2015 / 8:09 am

  Outfits!! En ben benieuwd naar je persoonlijke verhalen!

 2. september 22, 2015 / 7:37 pm

  Goed dat je er weer bent! Volgens mij was er een soort blogger depressie, ik lees bij steeds meer bloggers dat ze even geen inspiratie hebben gehad en ik kan mezelf eigenlijk ook meerekenen.. Good to be back!!

  • Keybykim
   september 22, 2015 / 7:55 pm

   Jaa ik zag inderdaad ook meer bloggers hiermee.. gelukkig gaat alles weer goed! <3

 3. Ailsa
  oktober 26, 2015 / 7:43 am

  Waar komt je leren jas vandaan die je hier draagt? Love it!

   • Ailsa
    oktober 26, 2015 / 11:15 am

    Dankjewel :) Heb je misschien een linkje er naartoe? Kan het leren jasje namelijk niet vinden op de Zara website!

    • Keybykim
     oktober 26, 2015 / 11:26 am

     Ohh nee heb geen linkje, heb hem wel al een tijdje geleden gekocht maar soms zie ik ‘m nog wel in de winkel!

     • Ailsa
      oktober 27, 2015 / 7:04 pm

      Oke geeft niet! :) Ik zal van de week even kijken in de Zara bij mij in de buurt!

Geef een reactie! <3