BIG NEWS | I’m in love with her..

Ik wil jullie al zooooolang iets vertellen, en eindelijk vertel ik het. Ik zal het maar gelijk vertellen, want ja ik heb een vriendin! Say whut?! Ja, ik ben verliefd op een meisje. Normaal schrijf ik nooit zo persoonlijk op mijn blog, maar ik vind dat iedereen dit mag weten en het voelt ook wel eens goed om wat persoonlijker te zijn. So here’s the story..

“En ik ben écht verliefd op haar”

Ik heb nog nooit een relatie met een meisje gehad. Sterker nog, ik heb nog nooit een meisje leuk gevonden. Alleen één meisje, Patricia. Ik was een jaar of 14 en ze was gewoon een goede vriendin van me. Totdat ik meer in haar zag. Huh? Voelde ik nou echt kriebels voor een meisje? Ik dacht het zal wel. Ik dacht eerlijk gezegd dat het niet echt iets boeiends was. Toch vond ik der echt leuk. Helaas werd het niks en ging ik weer verder met mijn leven. Nu is het dus sinds de zomervakantie weer opgebloeid. We spraken een aantal keer af en uiteindelijk werd het officieel: ik heb een vriendin. En ik ben écht verliefd op haar.

En toen? Ik moest het natuurlijk aan mijn ouders vertellen. Wat was ik hier vre-selijk bang voor. Ze is zelfs nog bij mij thuis geweest terwijl mijn ouders dachten dat het ‘gewoon een vriendin was’. Uiteindelijk moest ik het vertellen. Mijn moeder was in een goeie bui en met trillende handen vertelde ik het. “Mam, Patricia is meer dan een normale vriendin”. Al vrij snel begreep mijn moeder wat ik bedoelde en ik vroeg nog aan der of ze niet boos op me wou zijn. Ik barstte in tranen uit. Ze zei: “Waarom zou ik boos worden? Als jij maar gelukkig bent”. Ze vroeg zich natuurlijk wel gelijk af of ik deze gevoelens al langer had. Eigenlijk hebben alle mensen het geaccepteerd dat ik een vriendin heb. Mijn familie en vrienden staan achter me en ik krijg meer steun van iedereen dan dat ik verwacht had. Ik krijg ook vaak de vraag of ik nu echt een lesbie ben. Of dat ik bi ben. Wat een vreselijk woord eigenlijk, lesbie haha. Ik wil mezelf niet echt een naam geven, maar ik weet dat ik van een vrouw hou en dat het beter voelt dan ooit. Ik kan zeggen dat ik nu écht gelukkig ben. Ik ben de afgelopen weken veranderd, emotioneel geweest maar gelukkig heb ik meer steun dan ooit gekregen. Vandaar dat ik ook wat minder met mijn blog bezig was.

Ik hoop met deze post andere meiden ook te inspireren. Stiekem ben ik best bang, ik heb namelijk nog nooit zoiets persoonlijks online gezet. Ik hoop dat ik andere meiden op deze manier ook steun kan geven, want ik voel me beter dan ooit! Wees niet bang om je gevoel te uiten, de mensen die je niet accepteren heb je niet nodig. Ook heb ik met Patricia een vlog gemaakt en wil ik meer vlogs met haar samen gaan maken. Ik ben dus heel erg benieuwd naar jullie mening! Ik hoop op jullie steun en vergeet nooit, be yourself!

Big Kisses, Kim

Share:

49 Reacties

 1. oktober 5, 2015 / 7:19 am

  Wow, wat knap dat je dit zo online durft te zeggen! Super leuk dat je zo verliefd bent, en heel fijn dat iedereen het heeft geaccepteerd! Die vlog is trouwens ook echt lief :) Veel plezier samen! Liefs

 2. oktober 5, 2015 / 8:22 am

  Heel knap van je dat je dit met ons deelt! Ben blij voor je :)

 3. Dominique
  oktober 5, 2015 / 8:22 am

  Heel erg leuk <3<3

 4. oktober 5, 2015 / 8:48 am

  Vooral veeel plezier! Moedig om dit zo op te schrijven

 5. oktober 5, 2015 / 9:07 am

  Wat lief geschreven! Ik snap PRECIES waar je vandaan komt, ik heb namelijk precies hetzelfde gehad. Wat fijn dat iedereen zo positief was! Heel veel geluk jullie samen :) :)

  ♥♥♥

 6. oktober 5, 2015 / 9:13 am

  Mega cute! Inderdaad plaats jezelf niet een hokje. Je hoeft het geen naam te geven. Het is gewoon liefde.

 7. oktober 5, 2015 / 9:28 am

  Wat goed dat je dit deelt met ons! Ik ben heel blij voor je en wens jullie heel veel geluk samen, geniet ervan!

 8. oktober 5, 2015 / 9:29 am

  Wat geweldig!! Heel veel geluk samen!! <3

 9. oktober 5, 2015 / 9:41 am

  Ontzettend veel geluk samen! Knap van jou dat je dit verhaal wou delen met ons!

 10. oktober 5, 2015 / 10:01 am

  Zo fijn dat je iemand hebt gevonden die je zo intens gelukkig maakt <3 Man of vrouw wat maakt het uit. Liefde = liefde!

 11. oktober 5, 2015 / 11:02 am

  Dat had ik niet verwacht! Maar ik ben wel echt ontzettend blij voor je, love is all that matters! Heel veel geluk meis! x

 12. oktober 5, 2015 / 11:09 am

  Wat leuk dat jullie elkaar opnieuw hebben gevonden zeg! :) En wat mij betreft is er geen verschil tussen jongen&meisje of meisje&meisje (of jongen&jongen ;)), ik vind dat je er alleen maar trots op mag zijn dat je het gewoon deelt en dat je er trots op bent, want dat is wat iedereen die een relatie heeft mag zijn :)

  Heel veel geluk samen! :)

  xx Alex

 13. oktober 5, 2015 / 11:33 am

  Awh! Wat fijn dat je het hebt kunnen vertellen en je familie achter je staat. Zoals iemand hier al zegt, liefde is liefde.

 14. oktober 5, 2015 / 11:59 am

  Kim, wat ontzettend stoer dat je dit zo op je blog zet! Al zou het heel normaal moeten zijn dat je jezelf bent op je eigen blog, ik snap dat het vast ontzettend spannend was. Veel geluk samen <3

 15. priscilla30
  oktober 5, 2015 / 12:04 pm

  En zo zou het altijd moeten zijn! :) Iedereen hoort het te accepteren en je moet er gewoon open over kunnen praten. Heel veel geluk samen <3

 16. oktober 5, 2015 / 12:44 pm

  Superleuk toch! 😘 :) liefde gaat om gevoel en kent geen geslacht vind ik.
  X Wilmke

 17. oktober 5, 2015 / 12:51 pm

  Meid wat goed dat je voor jezelf kiest en er zo openlijk voor uit te durven komen. Respect! En heel erg fijn om te lezen dat je omgeving het zo goed heeft opgepakt. Hoop dat jullie heel gelukkig mogen blijven samen, jullie zijn ook zo leuk samen!

 18. oktober 5, 2015 / 1:53 pm

  Super knap en sterk van je dat je dit zo met de online wereld hebt gedeeld! You go girl!

 19. oktober 5, 2015 / 6:38 pm

  Heel veel geluk samen! En ik heb er respect voor dat je hier gewoon een artikel over besluit te schrijven, you go girl!

 20. oktober 5, 2015 / 6:53 pm

  Wat ontzettend goed en dapper dat je het zo deelt, respect! Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe! Liefs

 21. oktober 5, 2015 / 7:36 pm

  wauw ik ken je niet, maar wat stoer! Heel veel geluk saampjes <3

 22. oktober 6, 2015 / 2:55 pm

  Wat een ontzettend lief stuk! Heel stoer dat je dit op je blog deelt!

 23. oktober 6, 2015 / 7:50 pm

  Wat super stoer! Heel veel geluk samen, jullie zijn super cute! <3

 24. oktober 7, 2015 / 9:42 am

  Super leuk! En heel knap dat je het online durft te gooien, ook al vind ik persoonlijk dat dat gewoon moet kunnen. Veel geluk samen!

 25. oktober 7, 2015 / 4:40 pm

  Het geeft niets en wat goed van je dat je hierover schrijft.
  Wat leuk!
  Héél veel geluk samen in de toekomst.

  Xoxo

 26. oktober 8, 2015 / 1:05 pm

  Wat grappig zeg, Patricia zat bij mij op de basisschool! Veel geluk en plezier samen!

  • Keybykim
   oktober 8, 2015 / 2:35 pm

   Haha o wat leuk en dankjewel! Wie ben jij dan?

 27. oktober 14, 2015 / 12:18 pm

  Wauw! Wat fijn dat je dit met ons wil delen! Ik vind het erg knap van je. Ik vind de reactie van je moeder overigens erg mooi… Als je maar gelukkig bent, is echt het belangrijkste! Of dit nu met een jongen of een meisje is maakt helemaal niks uit. Ik ben zelf nu bijna 7 en een halfjaar samen met mijn vriend en zijn sinds 23 september verloofd en ik ben zo gelukkig. Ik heb zelf nog nooit iets gevoeld voor een meisje, maar ik kan me wel voorstellen dat het voor jou even verwarrend was. Wel cute dat net dat ene meisje van zoveel jaar geleden nu opnieuw je hart heeft gestolen! Erg schattig! :-)

  • Keybykim
   oktober 14, 2015 / 1:57 pm

   Haha ahhhh wat een lieve reactie, ja ben erg blij mijn mijn moeder hihi! Dankjewel <3

 28. Elif
  oktober 31, 2015 / 10:13 pm

  Hee Kim,

  Om eerlijk te zijn had ik dit niet zien aankomen,maar ik ben super blij voor je!
  Je bent echt een voorbeeld voor de anderen Kim, zijn vele die het niet aan durven of denken dat ze niet worden geaccepteerd.
  Vind het super dapper van je dat dit gedeeld heb #reallove

  Ik wens jullie veel geluk samen.

  Groetjes je oude klasgenoot X

 29. Elif
  oktober 31, 2015 / 10:15 pm

  Hee Kim,

  Om eerlijk te zijn had ik dit niet zien aankomen,maar ik ben super blij voor je!
  Je bent echt een voorbeeld voor de anderen Kim, zijn vele die het niet aan durven of denken dat ze niet worden geaccepteerd.
  Vind het super dapper van je dat je dit gedeeld heb met ons #reallove

  Ik wens jullie veel geluk samen.

  Groetjes je oude klasgenoot X

  • Keybykim
   november 1, 2015 / 7:35 pm

   Ahh wat lief van je Elif, heel erg bedankt! <3

 30. december 29, 2015 / 8:49 pm

  Goed dat je er zo open over bent! Ik werd zo’n 3,5 jaar terug voor het eerst verliefd op een meisje en heb hier 2,5 jaar een relatie mee gehad, dus ik kan me wel vinden in je verhaal. Ik vond het ook vreselijk om er een naam aan te hangen en heb dit ook nooit gedaan. Gewoon verliefd geworden op een persoon en zo zouden mensen het ook moeten bekijken :)

 31. april 8, 2016 / 7:52 am

  Super verhaal !!! kort maar krachtig geschreven…liefde is alles toch!!!

Geef een reactie! <3