Pink musthaves

pink musthaves
Roze is één van de kleuren die je deze zomer zeker zult gaan zien. Of het nou een babyroze of een nude rozige kleur is, zorg ervoor dat je iets roze in je kast hebt hangen. Omdat roze eigenlijk altijd al mijn favoriete kleur is geweest kan ik niet wachten om leuke pink musthaves te kopen. Hierbij mijn lijstje met musthaves, welk roze item moét jij deze zomer hebben?

PINK MUSTHAVES THIS SUMMER

1. Een roze paspoort houder | Of het er nou een van Victoria’s Secret is of van Ebay, ik wil een roze paspoort houder voor mijn vakantie deze zomer. Dat ik geen paspoort heb doet er niet toe, natuurlijk heb ik genoeg andere papiertjes om goed te bewaren.
2. Roze beauty producten | Omdat ik gek ben op alles wat roze is, heb ik écht een zwak voor roze beauty producten. Of het nou een roze nagellakje is of een roze scrub, het komt altijd wel van pas deze zomer.
3. Hét roze Zara jasje | Ik weet niet of iedereen dit jasje van de Zara al kent, maar het is dé musthave voor deze zomer. Een licht roze leren jasje, I want I want!
4. Vans on like a skater | Vans komen helemaal terug en natuurlijk ook in de musthave kleur van dit moment: roze. Stoer maar toch girly!
5. Roze bloemen haarbandjes | Een bloemenkrans is nog steeds een statement item op elk festival. Combineer deze met een stoer short, leuke sneakers en je outfit is festival ready!
6. Comfy with Birkenstocks | Natuurlijk wil je er op het strand ook een beetje fashionable uitzien. Met deze roze Birkenstocks zullen je voeten 10x zo bruin lijken én loop je heerlijk comfy over het strand.
7. Roze caps | Ook zal deze trend niet ongezien blijven. Caps zijn hot, draag ze bij een ripped jeans of combineer ze met een stoere rok. Een roze cap maakt je outfit niet alleen stoer én girly, maar ook zul je niet de hele tijd verblind worden door de felle zonnestralen.
8. Pinky sweaters | Al zal het op sommige dagen iets te warm zijn voor een sweater (alhoewel je deze leuk met een short kunt combineren), roze sweaters zijn een must. Mocht het overdags nou toch iets te warm zijn, trek deze dan aan tijdens je strandwandeling bij zonsondergang.
9. Last but not least | Een roze flamingo float! Yes, deze float staat al sinds ik hem zag op mijn wishlist. Heerlijk op het water dobberen terwijl je op je roze vriend ligt. The ultimate summer feeling!

Share:

8 Reacties

  1. juni 22, 2016 / 7:36 am

    Roze is ook zeker mijn favoriet! Ik vind dat jackje erg mooi, zo’n jas of jack wil ik ook nog hebben. En die pet is ook gaaf :)

Geef een reactie! <3