WIN: wimper extensions, knipbeurt en zonnebank! (GESLOTEN)

crystal1
Toe aan wat verwennerij, even jezelf heerlijk een kleurtje geven of heb je altijd al wimper extensions gewild? Dit is je kans! Ik heb namelijk écht een ge-weldige winactie voor jullie! Het afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij de schoonheidssalon en zonnestudio Crystal Sun & Beauty in Rotterdam. Het was een leuke stage met leuke klanten, ik heb mezelf kunnen ontwikkelen als schoonheidsspecialist en als zonnebank adviseuse en nu mag ik een aantal geweldige behandelingen weggeven! Er is bij deze winactie dus niet één winnares, maar worden 3 winnaressen uitgekozen!
crystal2

Welke behandelingen kun je winnen?

– Een set wimper extensions
– Een knipbeurt
– Een zonnebank beurt (keuze uit verschillende sterktes qua banken)

Wat moet je doen om kans te maken om één van deze behandelingen te winnen?

– Like de Facebook pagina van Crystal Sun & Beauty
– Deel het bericht op Facebook
– Volg Keybykim op Bloglovin (mocht je geen account hebben, je kunt je gemakkelijk aanmelden via Facebook)
– Laat een reactie achter onder deze post en vul je e-mail in bij het reageren (de winnaar word gemaild, dus vul het goeie e-mail adres in!)
Let op: je neemt pas deel aan de winactie als alles geliked, gevolgd en gedeeld is zoals hierboven beschreven. Er worden uiteindelijk dus 3 winnaressen uitgekozen en ieder wint dus één behandeling.

Ik hoop dat jullie dit een leuke win actie vinden, zelf vind ik het in ieder geval erg leuk om mijn lezeressen/volgers eens goed in de watten te leggen. Heel veel succes ladies!

De gelukkige winnaressen worden woensdag 3 juni gemaild op het opgegeven e-mail adres. Mee doen met deze win actie kan dus tot en met dinsdag 2 juni 20:00. Zorg ervoor dat je de Facebook pagina geliked hebt, het bericht gedeeld hebt, Keybykim gevolgd hebt op Bloglovin en onder deze post gereageerd hebt met je e-mail, anders maak je geen kans om te winnen. Als er binnen 5 dagen niet gereageerd word op de e-mail word er iemand anders uitgeloot. De winnaressen word random gekozen. De winnaressen worden gemaild door Crystal Sun & Beauty, via hun word de afspraak gemaakt en eventuele vragen beantwoord. Natuurlijk kun je ook altijd met mij contact opnemen als er vragen zijn. Let op: de locatie van deze behandelingen zijn in Rotterdam.

Big Kisses, Kim

Share:

18 Reacties

 1. mei 27, 2015 / 6:53 am

  Wat een superleuke winactie! Ik woon in België, maar wil toch graag mijn kans wagen voor de set wimperextensions. Ik maak er dan wel een dagje Rotterdam van als ik win! Ik heb alle stappen gedaan en volgde je al op Bloglovin’.

 2. Pamela
  mei 27, 2015 / 7:02 am

  Zeer tevreden over de nieuwe set wimpers ze was ook erg gezzelig en hield ons wel aan de praat. De acties van de zonnenbanken zijn ook niet slecht 😉 kortom zeer aangeraden voor andere dames

 3. lindsey
  mei 27, 2015 / 9:22 am

  Superleuke actie! Wimperextensions zou ik ontzettend graag een keertje willen proberen, vind het altijd zo mooi staan!

  Fingers crossed, xoxo

 4. mei 27, 2015 / 10:18 am

  Wauw geweldige actie! Jammer dat ik zo ver weg woon :'(

 5. mei 27, 2015 / 10:20 am

  Who cares! Dan maak ik wel een dagje Rotterdam, altijd leuk haha! Ik doe meeee Xxxx

 6. mei 27, 2015 / 11:14 am

  Wat een leuke actie! Ik heb van mijzelf al lekker volle wimpers dus dat is niet nodig maar een knipbeurt is altijd top! Ik heb alles geliked, gevolgd en gedeeld dus nu maar duimen! Liefs,

 7. Niema
  mei 27, 2015 / 11:19 am

  Super toffe actie! Kan altijd een knipbeurt of kleurtje gebruiken hahah

 8. Dominique
  mei 27, 2015 / 2:43 pm

  Leuk ik doe mee!

 9. minette
  mei 27, 2015 / 7:51 pm

  Leuke actie :)

 10. mei 30, 2015 / 6:26 pm

  Super leuke actie. Ik heb zelf een tijdje geleden wimperextensions laten zetten en dat bevalt mij geweldig, maar ik kan binnen nu en een paar weken wel een nieuwe set of bijvulling gebruiken dus het zou super zijn als ik dit win! <3 mijn email is: marijekooijx@gmail.com

Geef een reactie! <3