Volume in je haar? Love Living Proof!

balayage hair
Altijd last van pluizig haar? Nog nooit een volume in je haar gekregen maar altijd al volume in je haar gewild? Gisteren werd ik blij verrast door de producten van Living Proof. Mijn haren werden even heerlijk verwend, en ik was écht verbaasd van het resultaat!
living proof haircare
Het merk Living Proof is afkomstig uit Amerika, dat 10 jaar geleden zijn doorbraak vond. Het merk heeft al vele awards gewonnen en is eigenlijk ontstaan met een ambitie: haarproblemen oplossen. Het gaat dan vooral om de haarproblemen frizz (pluizig haar), volume en het herstellen van beschadigd haar. Ook is Jennifer Aniston de co-owner van Living Proof. Een enorm pluspunt is dat de producten van Living Proof parabenen, sulfaten en siliconen vrij zijn. Bij het event zagen we ook hoe het haar met en zonder siliconen eruit zag wanneer het in bloem gedoopt werd. Het plukje haar met siliconen zat helemaal onder het bloem, wat dus inhoud dat haar snel vies word. Het plukje zonder siliconen was eigenlijk helemaal schoon, wauw!
kapper9

kapper8

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

living proof

living proof full

Hoe krijg je volume in je haar?

Zelf heb ik echt een probleem met volume. Het is bij mijn haar zooo lastig om er volume in te krijgen, daarom ging de kapper met de lijn Full aan de slag. Met deze lijn zorg je ervoor dat er volume in het haar gebracht word. Dit word gedaan door middel van een molecule genaamd PBAE. PBAE is een molecule die ervoor zorgt dat er hele kleine onzichtbare balletjes tussen je haren komen. Je kunt je voorstellen dat haar waar een aantal balletjes tussen zitten natuurlijk veel meer volume heeft dan zonder. Wanneer je de volgende ochtend wakker word, ga je weer even met je vingers door je haar en wauw, hello volume! Oh en trouwens, in alle lijnen zit ook een stofje die zorgt voor anti-frizz. Heb je snel last van pluizig haar? Dan raad ik je zeker de Frizz lijn aan!
kapper11
Het resultaat! Helaas ben ik vergeten een before foto te maken, maar goed je ziet naar mijn mening duidelijk resultaat. Mijn haar heeft gewoon veel meer volume, voelt steviger aan en heeft een geweldige glans! Ik ben gewassen en gestyled met de producten van de full lijn, die ik ook mee naar huis heb gekregen. Voor meer informatie en eventuele verkooppunten kun je hier naar de website van Living Proof gaan. Ik ben overtuigd!

Ik wil het merk Living Proof heel erg bedanken voor deze leuke maar ook leerzame dag, mijn haar voelt heerlijk aan! Ik wil ook Josie bedanken want dankzij haar kon ik hierbij zijn! <3

Big Kisses, Kim

Share:

10 Reacties

 1. juni 10, 2015 / 5:27 am

  Het klinkt zeer goed!
  Vraag me natuurlijk wel af of dit voor een kapsel dat van nature kroeshaar is ook geschikt is.

  • Keybykim
   juni 10, 2015 / 6:19 am

   Er komt eind deze zomer een lijn uit voor gekruld haar, mail ze anders even of je hier al wat informatie over kan krijgen!

 2. juni 10, 2015 / 8:29 am

  Wat klinkt dat ontzettend goed zeg!
  Prachtige foto’s zijn het ook geworden.
  Liefs Lonneke

 3. juni 10, 2015 / 1:24 pm

  Klinkt goed en de verpakkingen zien er ook heel mooi uit, straalt luxe!
  Je haar is prachtig! X

 4. juni 15, 2015 / 4:40 pm

  Dit klinkt alsof het ook iets voor mij is, mijn haar is zo slap en stijl!

  • Keybykim
   juni 15, 2015 / 4:59 pm

   Ja dat is die van mij dus ook, stijl glad en zwaar haar. Werkt echt fijn dit merk!

 5. wendyvansoest
  juni 28, 2015 / 6:59 pm

  Super leuk dit! Jolique en ik waren nog voor dat het event begon langs gegaan. We hadden die middag ook een ander event wat we zelf van ilovefashionbloggers hadden georganiseerd, haha. Maar ik was ook erg verrast door de producten van Living Proof.

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

Geef een reactie! <3