Christian Faye dip brow pomade

christian faye dip brow pomade
christian faye dip brow pomade

Wenkbrauwen tekenen met een potloodje of opvullen met wenkbrauwpoeder is nu écht verleden tijd.. Droom jij ook van perfecte wenkbrauwen? Met de Christian Faye dip brow pomade laat ik zien waarom potloodjes en poeders verleden tijd zijn! Zelf gebruik ik nu al een aantal jaar de dip brow pomade van Anastasia. Toen ik de dip brow pomade van Christian Faye zag werd ik gelijk enthousiast en wou ik het natuurlijk uittesten!

Met deze dip brow pomade kun je je wenkbrauwen een mooie, natuurlijke vorm geven. Ook al heb je geen mooie vorm wenkbrauwen van jezelf, met wat oefening kan ook jij straks fleeky eyebrows hebben. It’s all about the eyebrows!

christian faye dip brow pomade

Hier twee swatches van de Christian Faye dip brow pomade. De dikkere swatch is om goed te laten zien hoe de kleur eruit ziet. De dunne swatch heb ik gemaakt met het kwastje van Christian Faye. Zelf vind ik het kwastje van Anastasia fijner omdat deze wat dunner is en dus strakkere lijnen maakt. De structuur van de pomade is fijn creamy en erg zacht waardoor je dus maar heel weinig nodig hebt. Een klein tikje is al genoeg en je kunt natuurlijk altijd meer pakken als dat nodig is. Dit is de kleur “dark brown”.

christian faye eyebrow dip pomade

Dit is hoe mijn wenkbrauwen eruit zien met de dip brow pomade van Christian Faye. Zoals je ziet kun je hier mooie strakke lijnen mee maken en als je niet teveel pakt kun je ook het voorste stuk wat lichter maken. Wat ik wel merk is dat deze dip brow pomade heel erg goed blijft zitten (ideaal voor op vakantie!) en dus soms wat moeilijk is om bij te werken. Maar oefening baart kunst!

christian faye eyebrow dip pomade

De dip brow pomade is te koop voor €24,95 bij Douglas of Ici Paris XL. Wat ik wel jammer vind is dat er maar keuze is uit 4 kleuren. Voor mij is deze kleur dan ook net iets te hard, van Anastasia gebruik ik de kleur “soft brown” die wat mooier bij mijn gezicht past. Maar als de juist kleur van Christian Faye er voor jou bij zit, raad ik je deze zeker aan!

Wat vinden jullie van deze dip brow pomade van Christian Faye? En willen jullie nog een review zien over de Anastasia dip brow pomade?

Share:

7 Reacties

 1. augustus 4, 2016 / 8:52 am

  Het ziet er goed uit!
  Prachtig resultaat!
  Wat een mooie foto’s met de unicorn.

  Xoxo

 2. augustus 4, 2016 / 10:21 pm

  Wauw je wenkbrauwen zien er echt mooi uit! Zelf vind ik de kleur inderdaad niet helemaal matchen. Maar het resultaat is wel gaaf :)

 3. Marushi
  augustus 5, 2016 / 11:19 am

  Ziet er echt super uit! Ik moet ook maar eens zo’n potje gaan aanschaffen! -x-

 4. Rebecca Denise
  augustus 5, 2016 / 7:12 pm

  Ah wauw wat een prachtig resultaat!
  Je wenkbrauwen zijn sowieso al erg mooi van vorm.

Geef een reactie! <3