Photo diary week 3: Zara, Zoeva and Muchi Muchi

ff
Hi ladies! De afgelopen week kwam er een leuk pakketje binnen, kocht ik een naar mijn mening ge-weldige tas en kwam ik erachter dat Inglot weer in Rotterdam zit (is this old news?).
starr
Ik ben de laatste tijd zo moe en futloos dat ik mezelf écht even moest trakteren op een Starbucks. Dit is de Double Chocolate Chip Frappuccino en absoluut mijn fav!
dd1
Oke, dit is de laatste keer van nu dat ik de sale items heb gepast bij Zara. De kleding zit gewoon niet mooi, of het kriebelt of het past gewoon niet. Nee, doe mij toch maar de nieuwe collectie.
dd2
Yes! Ik bestelde een pakketje bij The Makeupspot en ik had het al de volgende dag binnen!
dd3
Ik bestelde deze 2 kwasten van Zoeva, mijn oude kwasten waren nu écht op en ik merkte dat mijn make-up hier ook steeds minder mooi door zat. En oh, I’m in love met mijn 2 nieuwe kwasten! Dit zijn eigenlijk de enige kwasten die ik gebruik voor mijn dagelijkse make-up. Hoeveel kwasten gebruiken jullie?
dd4
#fwis
dd5
Een nieuw lakje van Essie gekocht in de kleur Muchi Muchi. Pink nails allday.
dd6
Woah, er zit weer een Inglot in Rotterdam! Ik weet niet of dit al oud nieuws is, maar ik wist het in ieder geval niet. Hij is gevestigd boven de Koopgoot, een stukje net voor de V&D.
dd7
Ook bezocht ik ei-ndelijk een keer de Markthal en ik was net een toerist in eigen stad, haha. Helaas was het erg druk en vrij prijzig dus het is voor mij niet iets waar ik snel nog een keer naartoe zal gaan.
dd8
Hoe schattig zijn deze stoelen van Cupcakechic?!
dd9
Bij de Zara kocht ik een transparante tas, ik had hem al op de site gespot en gelukkig hadden ze hem ook in de winkel!
dd10
Zondag moest ik werken en ’s avonds ging ik nog even wat huiswerk maken. Deze week ga ik even naar de dokter omdat ik me erg moe voel de laatste tijd, en ook moet ik naar de tandarts (FML). En oh ja, zondag heb ik een open dag van de Nederlandse Beauty school!

Big Kisses, Kim

Share:

10 Reacties

  • maart 28, 2015 / 2:21 pm

   aanraders, de catrice kwseatn. Ik heb een duo eyeliner kwast, met een klein punt kwastje en een kleine stevige schuine eyeliner kwast, echt heel goed voor eyeliner. En een smokey eyes’ kwast. Een pencil brush, hij lijkt op die van essence maar is iets stijver voor meer preciezie en ook zachter, prikt helemaal niet. De andere kant van die kwast heeft ook een schuine eyeliner kwast, maar dan veel groter en ook weer erg zacht, vind die grote eyeliner kwseatn fijn om mijn wenkbrauwen in te vullen of een lijntje onder mijn oog te zetten met oogschaduw. de gewone oogschaduw kwast van de hema (uit de oude collectie) is ook fijn, zacht en fluffy en pakt lekker veel pigment op zonder de oogschaduw te beschadigen. De grote poederkwast van de hema die vera aanraad raad ik af; op mijn hand is hij erg zacht maar als ik hem op mijn gezicht gebruik voel ik hem toch prikker, ook heeft hij wat krassen gemaakt in mijn poeder. als je online kunt bestellen (oke niet drogisterij) dan zou ik de 6 delige ecotools set bestellen, zit een hele fijne poederkwast in, grote eyelinerkwast, stevige oogschaduwkwast, concealerkwast en een wenkbrauw kammetje. fijne set voor maar iets van 10 of 12 euro.

 1. januari 19, 2015 / 10:19 am

  Ik zie dat je die leuke tas toch hebt gehaald haha! Dat is Cup Cake Chic in Rotterdam toch? Super schattig!

 2. januari 19, 2015 / 8:03 pm

  Jaaa Inglot zit er al een tijdje maar ik heb er nog steeds niks gekocht haha! Snel ff een cupcake date doen dan? X

 3. januari 20, 2015 / 5:54 pm

  Die kleur van dat essie lakje is zo schattig! Mooie tas, dat transparante is apart, op een positieve manier!

 4. januari 22, 2015 / 5:50 pm

  Leuke foto’s! De Zoeva kwasten zijn echt van geweldige kwaliteit, daar ga je veel plezier aan beleven. Ik vind de Zara sale ook vaak verschrikkelijk, zo jammer. Je nieuwe tas is écht geweldigg!!!!

 5. januari 23, 2015 / 1:09 pm

  Ahhh je nieuwe tas is echt geweldig! En oh god, die school is echt niks! Ik was in ieder geval echt zwaar teleurgesteld door die opendag!

  • januari 23, 2015 / 4:35 pm

   Hahaha ja je zei het toen, ik ben heel erg benieuwd wat ik ervan vind!

   • januari 24, 2015 / 9:58 am

    Ja ik ook haha! Ik moet zeggen dat ik ook niet echt goed geholpen werd enzo en vond het er gewoon een beetje armoedig uitzien voor iets waar je toch veel geld voor betaald. Dus ik was er al snel klaar mee haha!

Geef een reactie! <3