Moderne woontrends

Wat voor interieur kies jij als je op jezelf gaat wonen? Er is tegenwoordig zoveel keuze, denk aan Scandinavisch, Eric Kuster, minimalistische, industriële en moderne woontrends.

Ondertussen word ik alweer bijna 25 jaar, en woon ik nog steeds thuis. Op deze leeftijd krijg ik dan dus ook altijd de vraag: woon je al op jezelf? Nee, ik woon nog heerlijk thuis. Het perfecte moment om nog goed te sparen (“sparen”). Het perfecte moment om nog even te genieten dat het eten voor je klaarstaat.

moderne woontrends

Het zal uiteindelijk geen jaren meer duren voordat ik uit huis ga. Ik ben dan ook vele uren te vinden op Pinterest om wooninspiratie op te doen. Persoonlijk hou ik echt van moderne woontrends. Deze trend is strak en minimalistisch, het ziet er altijd opgeruimd uit en het geeft vooral rust. Er staan dan ook een aantal items al op mijn wishlist:

Salontafel met ijzeren frame

Een salontafel met ijzeren frame en wildeikenhout is dé tafel voor een minimalistische look. Neem nou deze salontafel van OTTO: hij is stevig, geeft door het hout toch nog een warm gevoel en is gemakkelijk in onderhoud. Style deze tafel met een zwart dienblad met daarop wat geurkaarsen, een bergkristal en wat fashion boeken!

Vintage look plafondlamp

In een moderne woning mag een plafondlamp niet ontbreken. Dit is namelijk dé eyecatcher van bijvoorbeeld je woonkamer. Hang deze boven je salontafel om een mooi geheel te creëren. Zelf kies ik voor een vintage zwarte lamp ook van OTTO, die minimalistisch is door zijn vorm. Love it!

Pampas pluimen

Ik denk dat dit één van de grootste decoratie trends op dit moment is: pampasgras! Dit is een grassoort waarbij er grote witte pluimen op groeien. Deze pluimen worden gedroogd en gebruikt als decoratie. Super tof in een grote vaas, het blijft minimalistisch maar zo voeg je ook wat natuurlijke elementen toe in je interieur.

Een sneaker opbergsysteem

Aangezien ik een echte sneaker liefhebber ben zal ik ook aardig wat ruimte nodig hebben voor mijn sneakers. Ze staan nu op de grond onder mijn kledingrek, maar als ik uit huis ga wil ik hier toch een ander systeem voor. Zelf zoek ik inspiratie op en kom dan al snel uit op de planken van Ikea, die natuurlijk ook super strak in een modern interieur staan. Hoe zou jij jouw sneakers organizen?

Share:

Geef een reactie! <3