Zomer items waar ik nu al niet zonder kan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hi ladies! De zomer komt steeds dichterbij, wat een heerlijk zonnetje is er toch steeds! Ik heb nu al een aantal zomer items waar ik écht niet zonder kan, en die ik jullie zeker aanraad!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Allereerst natuurlijk zonnebrillen. Ze kunnen bij mij niet vroeg genoeg uit de kast komen. Als er ook maar één zonnestraal te bekennen is, zet ik het liefst al een zonnebril op haha. Deze prachtige zonnebrillen komen van Polette!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Natuurlijk draag ik nu nog geen bikini, maar ik ben wel al hard bezig met bikini’s inslaan. Deze bikini van Lagoen geeft mij zo’n zomers gevoel! Het liefst koop ik al mijn bikini’s in het roze. Wat is jullie favoriete bikini kleur?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een lip balm is echt niet te missen in de zomer. Mijn lippen drogen vaak uit door de warmte, door de zon en door al het zwemmen. En hoe cute is deze lip balm? Ik kocht hem bij de Big Bazar voor onder de €2! Ook kan ik écht niet meer zonder deze highlighter van Mac. Het is de Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle. Een highlighter die je vooral in de zon een prachtige gloed geeft!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Last but not least, een Lush product! Zoals jullie zien neem ik deze ‘flutter’ overal mee naartoe. De Lemony Flutter van Lush is een geweldig product voor je handen, nagelriemen en nagels. Het ruikt heerlijk naar citroen, een ideale frisse geur voor de zomer dus!

Ik heb zo’n zin in de zomer, can’t wait! Wat zijn jullie zomer musthaves?

Big Kisses, Kim

adv1

Share:

6 Reacties

  1. mei 14, 2015 / 9:42 am

    Superfijne producten! Ik vind bikini’s altijd het leukst!

  2. mei 14, 2015 / 7:03 pm

    Ik heb dezelfde bikini! Leuk kleurtje he. Polette vind ik ook geweldig.

Geef een reactie! <3