Winter wishlist

winter wishlist

The days are getting colder, winter is coming. Wat vliegt de tijd toch, het is alweer november. De koude winter avonden, tv kijken op de bank met een deken en een warme chocolademelk met slagroom. Natuurlijk heb ik ook nieuwe items nodig voor de winter. En ik zou geen fashion lover zijn als ik geen winter wishlist had, van vanille geurende kaarsen tot oogschaduw palettes en een Looney Tunes tas:

– Truien, sweaters en hoodies. Een roze hoodie staat absoluut op mijn wishlist. Ook een leuke gebreide trui en een Adidas sweater wil ik zeker aan mijn winter collectie toevoegen!
– Geurkaarsen voor de koude avonden mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
– Een dikke, warme sjaal. Al een paar jaar staat de sjaal van Acne Studios op mijn wishlist en misschien dat ik hem dit jaar eindelijk koop. Yay or nay?
– Whaaaa, hoe leuk is deze Looney Tunes tas van de Zara? Toen ik hem op de webshop zag was ik gelijk verliefd! Een super leuk statement item die zeker opvalt in de sneeuw.
– Een Adidas legging is ook al een item die een tijdje op mijn wishlist staat. Super comfy en het geeft een leuke sporty look. Combineer het met een lange sweater en je hebt een heerlijke outfit voor de winter!
– Oogschaduw palettes van Morphe. Ik ben steeds meer bezig met make-up en ik merk dat ik echt een te kort heb aan oogschaduw. More make-up please!
– En nagellakjes ook niet vergeten natuurlijk..
– Misschien dat ik dit jaar zelfs nieuwe Timberland boots wil. Ik heb al een paar zwarte maar helaas zijn pas ik die niet meer. Ik ga dit weekend kijken of ik een leuk paar in het Designer Outlet kan scoren!
– Ook wil ik een paar leuke foto’s/quotes voor op mijn kamer. Iemand nog tips voor leuke interieur webshops?

Zo. Ik denk dat mijn wishlist voor deze winter weer goed gevuld is. Er komen nog zeker meer dingen bij, maar voor nu werk ik eerst deze lijst af ;). Wat staat er op jullie wishlist?

Share:

7 Reacties

  1. november 6, 2016 / 10:12 am

    De Acne Studios sjaal, i love it! En ik heb reeds ook zwarte Timberlands gekocht en ik ben verliefd op die schoenen!

  2. november 8, 2016 / 2:08 pm

    Jaaaa, ik heb eindelijk een Acne sjaal voor deze winter!

Geef een reactie! <3