Welke bh soort past het best bij jou?

bh soort

Er zijn zoveel soorten bh’s, dat het haast onmogelijk lijkt om de juiste bh voor jezelf te kiezen. Toch is het belangrijk om te weten welke bh soort er bij je figuur past, maar vooral met welke soort kleding je dit draagt. Weet jij welke het best bij jou past? Let’s find it out!

Een bh met of zonder beugel

Allereerst de hamvraag: is een bh met of zonder beugel beter? Het is eigenlijk wat je persoonlijk fijn vind. Een bh met beugel is geschikt voor vrijwel alle cupmaten. Deze geeft wat meer steun en dit vinden veel vrouwen prettig. Als je fysieke klachten hebt bij het borstgebied dan is een bh zonder beugel prettiger.

bh soort

Balconette bh

Bij een balconette bh zijn de cups horizontaal uitgesneden, hierdoor komt je decoletté mooier uit. Dus, heb je eindelijk die leuke date en trek jij je mooiste jurk aan? De balconette zorgt voor dat extra stukje decoletté.

Bralette

Een bralette heeft geen beugels en is niet voorgevormd. Deze bh is ideaal voor vrouwen met een wat kleinere cup, die comfort willen. Ook is de bralette een ideaal festival item. Draag een oversized witte blouse off-shoulder en je bralette komt prachtig tot zijn recht!

Strapless bh

Een strapless bh is een bh zonder bandjes. Deze kun je dus met een strapless top of jurk dragen. Geen last van die vervelende schouderbandjes!

Maximizer of minimizer bh

De namen zeggen het al: geef je boobs een extra boost of hou ze juist wat degelijker. Heb je een kleine cupmaat maar wil je voor dat avondje uit even een extratje? Dan is een maximizer ideaal. Ze staan namelijk prachtig onder strakke shirts. Heb je een wat grotere cupmaat en wil je niet teveel pronken? Dan is een minimizer ideaal. Deze zorgt ervoor dat je borsten meer verdeeld worden zodat deze optisch kleiner lijken.

Mijn persoonlijke favoriet is een balconette. Vind het altijd zo prachtig! Wat is jouw favoriete bh?

bh soort

bh soort

bh soort

Share:

Geef een reactie! <3