OUTFIT | Sporty all black

adidas sport legging
out9

Hello ladies! Wat ben ik toch fan geworden van sport leggings. Ze zitten écht heerlijk en zijn ook nog eens fashionable. Even geen broek die irritant zit maar gewoon een comfy legging. Ik combineer deze Adidas sport legging met mijn Nike Free Run 2 (ja, Nike + Adidas kan gewoon bij mij), mijn zwarte lange jas van de H&M en een longfit shirt van Tanoli. Vergeet natuurlijk niet mijn furry tasje, hello furry friend!

De afgelopen dagen heb ik wat minder geblogd omdat ik het weer erg druk had helaas. Ik heb vorige week 2 theorie en 2 praktijk examens moeten doen, helaas heb ik de praktijk examens niet gehaald *cry*. Maar goed, gisteren haalde ik voor Nederlands presenteren een 8,1 en dus heb ik absoluut motivatie. Just do it! Hebben jullie het nu ook zo druk met examens?

adidas sport legging
adidas sport legging
adidas sport legging
adidas sport legging

OUTFIT DETAILS

jas van H&M / shirt van Tanoli / legging van Adidas / schoenen Nike Free Run 2 / tas van Mango

Share:

8 Reacties

 1. maart 16, 2016 / 10:17 am

  Wat een toffe sneakers heb je aan! En jammer dat je je praktijk examens niet gehaald hebt, succes alvast voor de volgende keer :)

 2. bloggerkimmetjekims
  maart 16, 2016 / 10:20 am

  Aaah zo leuk! Ik doe het zelf ook heel vaak, ze zitten heerlijk en zijn ook nog eens erg leuk te combineren. Leuke combinatie heb je gemaakt!

 3. stylebygina
  maart 16, 2016 / 10:22 am

  Leuk outfit weer!!Lekker sporty & stylish, love it!

 4. Dominique
  maart 18, 2016 / 9:53 pm

  Hele mooie look!

 5. maart 19, 2016 / 12:03 pm

  Wat een super stylish outfit. Heel gaaf.

Geef een reactie! <3