Outfit inspiration: last summer days

kiiii
Hi ladies! Ik denk dat dit wel de laatste échte zomer dagen zijn. Ik hoop het natuurlijk niet, maar ik denk helaas van wel. Vre-selijk wanneer de zomer voorbij gaat. Ik mis nu al de zonnige dagen. Wat heb ik deze zomervakantie eigenlijk allemaal gedaan? Ik kan zeggen dat ik écht heb genoten. Ik ben naar festivals geweest (love it!), eindelijk naar de Gay pride in Amsterdam geweest, heerlijk bruin geworden op het strand, veel gereisd, nieuwe mensen ontmoet, outfits geshoot en natuurlijk heb ik ook geshopt.

Over shoppen gesproken, de herfst/winter collecties hangen al in de winkel. Say whuuut?! Aan de ene kant wil ik er nog niet aan denken maar als ik alle leuke trend items zie kan ik niet wachten om weer te shoppen. Ik heb al één item die op mijn wishlist staat. Eigenlijk staat deze al de hele zomer op mijn wishlist, maar het is ook een musthave voor het najaar. Een perfecte witte blouse. Dat is hét item waar ik echt nog naar op zoek ben. Het liefst een zachte stof die een beetje los valt. En qua kleur gebroken wit. Helaas hebben alle blousjes die ik tegen kom een gladde stof (hateit). Gelukkig kwam ik bij Esprit blousjes tegen die van 100% katoen gemaakt zijn, yay!

De rest van deze outfit is minimalistisch maar toch vrouwelijk en stylish. Een simpel zwart shortje, prachtige heels en een Daniel Wellington horloge. En niet te vergeten, een prachtige marble tas van Balenciaga! Echt een outfit voor een dagje stad of een avond terrassen. Ik denk dat dit helaas een van mijn laatste zomer inspiraties is. Er komen natuurlijk wel nog een aantal zomerse outfits online, maar de winterkleding zit er echt al aan te komen. Morgen komt er een diary online waarin ik verder alles vertel over wat ik de afgelopen paar weken heb gedaan en hoe het nu met mijn blog gaat. Vandaag moet ik helaas weer naar school, zo geen zin in haha. Enjoy your day ladies!

Big Kisses, Kim

Share:

7 Reacties

  1. september 3, 2015 / 8:29 pm

    Leuke inspo! Die tas is echt geweldig!!!

Geef een reactie! <3