Outfit inspiration: cute summer night

barbie shirt
Hi ladies! Wat een vreselijk weer is het. Ik zou vandaag eigenlijk naar Limburg toe gaan maar omdat ze code oranje hebben opgegeven ga ik morgen pas. Ik hoorde vanochtend zelfs op de radio dat zomercarnaval is afgelast! Summer where are you now that I need ya?! Anyways, ik ben al de hele week lekker aan het vloggen en ik hoop dat jullie het echt leuk vinden! Ik ga denk ik zo mijn nieuwe camera bestellen (finally!) en voor de rest heb ik nu geen plannen voor vandaag. Ik denk dat dit even zo’n heerlijk binnen dagje word.

Ook al is het slecht weer, ik wil toch nog even een zomerse inspiratie met jullie delen. Ik weet namelijk nog niet zo goed hoe ik mijn Barbie shirt en sweater moet combineren. Ik vind het shirtje heel leuk staan met lace up sandalen, en toevallig heb ik gisteren een soort gelijk iets gekocht bij de Primark. Hoe zouden jullie het Barbie shirt combineren?

Big Kisses, Kim

Share:

6 Reacties

 1. juli 25, 2015 / 12:22 pm

  Super leuke inspiratie post. Helemaal jou style! Zo’n jas zou ik ook nog wel willen hebben. Ik ben ook super benieuwd naar je vlog, komt ie morgen online?

  • Keybykim
   juli 25, 2015 / 1:37 pm

   Haha dankjewel! Ja ik twijfel nog of ik mijn vlogs op zondag of maandag online laat komen, wat vind jij?

 2. Nina
  juli 27, 2015 / 10:38 am

  Hey, vraagje hé!
  Hoe houd jij je wit zo mooi mogelijk?
  XO

  • Keybykim
   juli 29, 2015 / 9:36 am

   Hi! Pfoe, ik moet zeggen dat ik zelf niet de was doe (shame) maar mijn kleren worden altijd gewassen met Ariel!

 3. augustus 4, 2015 / 8:54 am

  Ohh fijn! Gelukkig is het deze week (met uitzondering van vandaag dan…) wat beter weer, zodat je een outfit als deze wel aan kan! Ik vind die Barbie shirts zo leuk! Toch laat ik ze iedere keer weer in de winkel liggen omdat ik ook niet zo goed weet hoe ik hem zou dragen, haha. Deze combinatie is dan wel weer super leuk!! Ik zou anders ook gewoon gaan voor zwarte shorts / een zwart rokje!

  ♥♥♥ Saskia

Geef een reactie! <3