New glitter case & soft pink nails

casee2
casee6

Ik had nog nooit nep nagels gehad (whud!?), tot 2 weken geleden. Ik kon ei-ndelijk nep nagels nemen, omdat ik nu klaar ben met mijn praktijklessen als schoonheidsspecialiste. Yay! Dit zijn eigenlijk geen nep nagels, maar het is gewoon acryl op mijn eigen nagels. Ik wou een natuurlijke look die er mooi en verzorgd uitzag, and I love it! Ik heb mijn nagels laten doen bij mijn stagebedrijf Crystal sun & beauty, waar ik nu dus ook nog steeds stage loop. Als je nog op zoek bent naar iemand die mooie wimperextensions kan zetten raad ik je deze salon Ć©cht aan!

Ook heb ik sinds kort een nieuwe case voor mijn Iphone van Thefashioncommunity. Het is eigenlijk een sticker die je op je telefoon plakt, how cool?! Gisteren ben ik met Patricia mee naar Limburg gegaan, vandaag gaan we nog even outfits shooten en in de middag ga ik weer naar huis. De rest van de week loop ik stage en in het weekend ga ik misschien weer een leuke shoot houden in de fotostudio van mijn tante. Wat gaan jullie nog doen deze week? En wat vinden jullie van mijn nieuwe case & nails?

casee3
casee8
casee9

Share:

14 Reacties

 1. mei 24, 2016 / 8:30 am

  Wat een leuke case! Ook je nagels zijn heel erg mooi!

 2. mei 24, 2016 / 8:49 am

  Ja nagels zien er supermooi en natuurlijk uit, love it!

 3. AroundSan
  mei 24, 2016 / 2:12 pm

  Ik vind je nagels heel mooi! Tof kleurtje. Het ziet er inderdaad neutraal en natuurlijk uit. :)

 4. mei 24, 2016 / 5:57 pm

  Je nagels zien er inderdaad mooi en verzorgd uit zo!

 5. mei 25, 2016 / 6:29 am

  Wauw je nagels zien er echt natuurlijk uit, mooi!

 6. ugot2befashion2015
  mei 27, 2016 / 10:36 pm

  Ik heb vaak solar nagels gehad. De laatste keer brak de helft van mijn nagel af omdat ik heel erg hard ergens tegen aan had gebotst en sindsdien durf ik het niet meer šŸ˜”

  http://www.ugot2befashion.com

Geef een reactie! <3