Last minute Christmas gifts!Hi ladies! Oh my oh my, het is alweer bijna kerst! Nog 2 dagen en het is weer tijd om de leukste cadeautjes uit te pakken! Ik moet vandaag nog snel naar de stad om de laatste cadeautjes bij elkaar te halen en jullie? Heb jij nog kerst stress? Dan heb ik goed nieuws! Er zijn nog heel veel leuke cadeaus van My Jewellery die je morgen al in huis kunt hebben!

Vorige week had ik al een early Christmas gift, yay! Deze suede crossbody bag is Ć©cht het ideale tasje voor kerst, oud & nieuw en eigenlijk alle feestjes. Ik combineer hem hier met mijn nieuwe teddy coat van de H&M, mijn nieuwe biker boots van de Sacha en een warme trui natuurlijk. Als je bij My Jewellery vandaag nog voor 20.00 besteld, heb je jouw kerstcadeau morgen nog in huis! Wat dus betekend dat je vandaag heerlijk onder je warme deken een kerstcadeau kunt scoren!

En ohja, wat vinden jullie van mijn nieuwe armband? “Love the life you live” is voor mij het motto geweest voor 2017. Goede tijden, slechte tijden, veel veranderingen. Maar ik heb geleerd ook al zijn er mindere dagen, je moet genieten van je leven. Het leven gaat snel, pak al je kansen die je hebt en volg je passie. #POSITIVEVIBES

Share:

Geef een reactie! <3