Happy Valentine’s Day!


Valentijnsdag staat weer voor de deur, maar wat geef je nou eigenlijk op deze dag? Een bos rozen, een overnachting in een luxe hotel of een doos chocolade? Super leuke cadeau’s, maar hoe zit het met sierraden?

Verras je geliefde met iets waar hij of zij altijd een herinnering aan zal hebben. Ik heb voor mijzelf al deze prachtige armbanden set van Lucardi Juwelier mogen ontvangen. Geef je geliefde een armband, een ring of mooie cadeausets als verrassing. Doe er een flinke bos rozen bij, een heerlijk etentje en je geliefde zal altijd een herinnering hebben om naar terug te kijken. Een wandeling aan het strand met zonsondergang, een weekendje Parijs of naar de bioscoop. Hoe ziet jouw ideale Valentijnsdag eruit? Hieronder nog een paar originele Valentijns-uitjes:

– Ga eens naar een stad waar jullie beiden nog nooit zijn geweest, zoek een leuk restaurantje uit en geef tijdens het eten een mooie armband cadeau
– Voor de echte adrenaline liefhebbers: bungeejumpen!
– Schrijf allebei op kleine kaartjes wat je leuk vind aan de ander. Plak deze in een plakboek met een foto van jullie samen!
– Maak een strandwandeling op een rustig strand (ja, ook met de kou kan dit heel romantisch zijn!)
– Trampoline springen! Je ziet steeds meer van deze leuke hallen in Nederland, het zal vooral een grappige date zijn maar sluit deze dag zeker af met een romantische film avond!
– Ga samen naar een spa of sauna, boek een massage voor jullie twee en geniet van de ontspanning!

Share:

1 Reactie

Geef een reactie! <3