Adidas Customized schoenen “Keybykim”

adidas customized schoenen
Toen mijn Adidas bestelling binnen kreeg, kon ik niet wachten om de doos open te maken. Mijn Adidas customized schoenen zaten in deze doos, met Keybykim erop! Can I say that I’m in love? Ik kan eindelijk zeggen dat ik schoenen heb met mijn eigen merk erop! Yay, yay & yay!

Met Black Friday heb ik deze schatjes besteld. Ik kreeg een mailtje van Adidas dat ik 20% korting kreeg op mijn bestelling. Niks boeiends eigenlijk, elke winkel heeft op Black Friday wel kortingen. Totdat ik in de mail iets las over customizen. Ik wist al dat je bij Nike sneakers kon customizen, maar eigenlijk had ik er nooit bij nagedacht dat dit bij Adidas ook kon. Ik wou namelijk al zolang sneakers met Keybykim erop! En toen zag ik ze, deze Adidas ZX Flux slip on sneakers. Je kon een eigen tekst op de banden laten borduren, en ik twijfelde geen moment. Ik voerde de tekst in, klikte mijn maat aan en bestelde ze gelijk. Op de site stond dat het 4 tot 6 weken kon duren voordat ik mijn bestelling zou ontvangen, maar ik kreeg ze al binnen 3 weken!
adidas customized schoenen
kb5
adidas customized schoenen
Dit model van Adidas loopt echt heerlijk, en ik vind het leuk dat dit een slip on versie is. Weer eens wat anders dan de standaard ZX Flux. Ook vind ik dat het borduurwerk heel erg netjes is gedaan! Ik ben heel erg blij met mijn ‘Keybykim X Adidas’ schoenen, en ik krijg er ook hele leuke complimentjes over! Wat vinden jullie van mijn nieuwe Adidas customized schoenen?

Share:

18 Reacties

 1. junetwonl
  januari 5, 2016 / 9:49 am

  Ah ze zijn heel vet!

 2. Dominique
  januari 5, 2016 / 12:52 pm

  Wat zijn ze leuk geworden zeg!!

 3. AroundSan
  januari 5, 2016 / 6:00 pm

  Haaaa wauw, SUPER stoer! :D

 4. januari 5, 2016 / 8:04 pm

  Ik vind ze echt zoo tof. Helrmaal iets voor jou 😊

Geef een reactie! <3