3x festival outfits met ripped denim shorts

outf6
Hi guys! Het festival seizoen is weer begonnen en dat betekend maar één ding: shoppen! Zelf hou ik heel erg van festivals, ik bedoel wat wil je nog meer dan dansen in het zonnetje? Maar ook staan festivals natuurlijk bekend om alle fashionista’s. Netzoals het festival Coachella, hier zul je alle fashionista’s vinden met de beste outfits. Wat mijn beste festival outfit van dit jaar is? Een ripped denim short, een paar goede dans sneakers en natuurlijk een los zittend shirtje die zorgt voor verkoeling. Een comfy maar fashionable festival outfit dus!
outf5

top SheIn, short SheIn, bag SheIn, sunglasses SheIn, cap Adidas, schoenen Adidas Superstars

De eerste outfit is een basic outfit met statement accessoires. Deze geknoopte crop top is ideaal voor een festival. Combineer hem met een ripped denim short en witte sneakers, en je outfit is good to go!
outf4

tasje SheIn, shirt SheIn, bril SheIn, short SheIn, sneakers SheIn

De tweede outfit is écht een heerlijke casual outfit. Dit shirt staat op dit moment nr. 1 op mijn wishlist! En how cute is dit kleine roze tasje? Ideaal voor op een festival maar ook voor op vakantie <3
outf3

shirt SheIn, short SheIn, schoenen Vans, tas Moschino, zonnebril Rayban

Last but not least: een outfit met dé schoenen die niet mogen ontbreken om festivals deze zomer. Yes, Vans are back! I want them! Combineer deze stoere skater schoenen met een zacht roze shirt, een stoere rugzak en natuurlijk een denim short. Een comfy outfit voor een party day!

De meeste items van deze outfits heb ik van de webshop SheIn gevonden. Het is een buitenlandse webshop met té veel leuke musthaves. Ondanks dat deze webshop niet in Nederland zit, is de verzending van SheIn erg snel, yay! Neem voor je festival items zeker een kijkje op deze webshop, want de items zijn ook nog eens niet duur! Wat is jullie festival outfit voor deze zomer?

Share:

12 Reacties

 1. mei 14, 2016 / 2:58 pm

  Leuke outfits, vind de eerste het leukst! M’n festival outfit heeft sowieso sneakers die vies mogen worden haha en verder vind ik het ook altijd leuk om opvallende accessoires (zonnebril of tas) te dragen.

 2. mei 14, 2016 / 3:47 pm

  Die transparante tas is echt ontzettend tof!

 3. mei 14, 2016 / 4:12 pm

  Leuke post weer liefie! Zou tof zijn als je die 3 combi’s zou dragen ja n_n
  Kisses

 4. mei 14, 2016 / 5:57 pm

  Ziet er alle drie leuk uit! Ik hou van die roze details <3

 5. Dominique
  mei 14, 2016 / 6:24 pm

  De eerste is mijn favo!

 6. mei 15, 2016 / 8:17 am

  Zo mooi gedaan! Die schoenen en tassen <3 echt goede outfits, zulke shorts kan je ook zo veel mee :)

 7. juli 5, 2016 / 10:56 am

  Wat leuk!
  Ik vind het eerste setje het leukst m.u.v. de pet.
  Dit jaar ook voor het eerst naar een festival geweest. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie! <3