About

Hi en welkom op Keybykim! Dit is mijn blog waar ik met veel passie vooral over fashion schrijf, maar ook over beauty en lifestyle. Eigenlijk alles wat ik leuk vind en bij mij past.

Wie zit er achter Keybykim? De naam zegt het eigenlijk al, Kim. Yes, that’s me. Ik ben 20 jaar en ik woon in de omgeving Rotterdam. In het dagelijkse leven ga ik naar school en studeer ik aan de opleiding Schoonheidsspecialiste. Ook werk ik in het weekend, want een fashion blogger heeft toch geld nodig om te shoppen! Nu we het toch over shoppen hebben, dit zou ik hele dagen kunnen doen. Ook ben ik graag met beauty bezig en probeer ik gewoon zo veel mogelijk van het leven te genieten. Ik hou er ook van om nieuwe dingen te doen en ik heb af en toe ook wel echt een “try before you die” moment. Enjoy life!

Ik heb ook wel bepaalde kenmerken, die jullie gaan zien als je me wat langer volgt. Ik ben bijvoorbeeld echt obsessed met skulls en pistolen. Denk hier niet raar over, ik zou nooit een echte schedel aanschaffen of een echt pistool. Maar voorwerpen en vooral fashion items hiervan, vind ik helemaal geweldig! Ik ben een drager van roze lipsticks. Eigenlijk zie je niks anders in mijn lipstick stash dan roze en nude. Hier herkennen mensen mij ook vaak aan, haha! Mijn kledingstijl is erg basic, minimalistisch maar toch fashionable en met mooie/aparte details. Ik draag vaak zwart kwa kleding. Eigenlijk draag ik nooit kleur, alleen zwart, wit, grijs, beigetinten en roze. Je zal eigenlijk nooit een andere kleur terug zien in mijn outfits! #sorrynotsorry

Nou, dit is even kort over mij en natuurlijk is het nog lang niet alles. Maar als je verder kijkt op mijn blog dan zul je me vanzelf beter leren kennen!

Big Kisses, Kim

2 Reacties

  1. Pingback: About me update |
  2. R
    april 20, 2015 / 7:58 pm

    Je kledingstyle is erg gaaf!
    Ook op insta heb ik foto’s gezien, en dat zwarte/witte/beige en roze, zijn precies de dingen waar ik gek op ben!

    Leuk.

Geef een reactie! <3